Bed & Breakfast Maassluis

   
 
 
     
  Welkom Faciliteiten Werk & Slapen Reserveren
  Foto's Locatie Omgeving English Version
 
 

De faciliteiten

Bed & Breakfast Maassluis heeft 2 één persoonskamers en 2 twee persoonskamers. Elke kamer is gezellig ingericht en is voorzien van centrale verwarming, een eigen wastafel voorzien van warm en koud water, kabel-TV, draadloos internet (gratis wifi) en een brandbeveiliging met alarmsysteem.

De douches en toiletten bevinden zich op elke verdieping op de gang. Rolluiken voor de ramen houden de kamers in de zomermaanden heerlijk koel en zorgen voor de nodige privacy.

Aan de achterkant van het hotel is een overdekte veranda, waar u, indien u op bijvoorbeeld fietsvakantie bent, uw fiets veilig kunt stallen. Achter het hotel hebben we tevens een eigen (afsluitbaar) parkeerterrein.
 

Op de begane grond is een sfeervol ingerichte gezelschapskamer, waar het ontbijt gebruikt kan worden.
Indien het weer wat minder is, kunt u hier de krant lezen, rustig televisie kijken of een spelletje doen. Tevens beschikken we over een wifi internet verbinding op alle kamers om uw laptop op aan te melden.
 

Indien u een dagje erop uit wilt kunt u tegen een kleine vergoeding een lunchpakketje bestellen. Deze wordt in onze eigen keuken, met uitsluitend verse levensmiddelen, klaargemaakt.

 

 

Designed & Hosted by: Van der Lely Web-Design