Bed & Breakfast Maassluis

   
 
 
     
  Welkom Faciliteiten Werk & Slapen Reserveren
  Foto's Locatie Omgeving English Version
 
 

De omgeving

Bed & Breakfast Maassluis is vriendelijk en gastvrij, gelegen aan de rand van het centrum van Maassluis, waar iedereen zich direct thuis voelt. Op loopafstand (10 minuten) bevinden zich talloze restaurants en andere horecagelegenheden, evenals gezellige winkels en op vrijdag de weekmarkt. Het Centraal Station van Maassluis ligt op drie minuten afstand lopen van onze locatie.
 

Hieronder treft u een aantal interessante links aan van bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving van Maassluis.
 

De stormvloedkering
In Hoek van Holland ligt het sluitstuk van de Deltawerken: de Maeslantkering. Bij een dreigende overstroming vanuit zee sluiten twee enorme witte deuren de Nieuwe Waterweg af. Op deze manier wordt Zuid-Holland beschermd tegen het hoge water. Deze stormvloedkering is bijna even lang als de Eiffeltoren in Parijs en is in gewicht zelfs vier keer zo zwaar.
http://www.keringhuis.nl/ 
 

Madurodam (Den Haag)
heel Holland in één stad! Alles waar Nederland beroemd om is vindt u hier op schaal 1:25 tot in de kleinste details nagebouwd.
http://www.madurodam.nl
 

Diergaarde Blijdorp (Rotterdam)
Is met ruim 1,5 miljoen bezoekers per jaar één van de meest populaire attracties in Nederland. Dat Blijdorp meer is dan een attractie kunt u op deze site ontdekken. Kom te weten wat er in de Diergaarde te beleven is en waar Diergaarde Blijdorp voor staat: natuurbehoud, recreatie, educatie en toegepast wetenschappelijk onderzoek.
http://www.blijdorp.nl 
 

Toerisme in Maassluis
Ook Maassluis zelf heeft heel wat toeristische opties. Een en ander is samengevat op de website van de Digitale Stad Maassluis.
http://www.ervaarmaassluis.nl 
 
 

 

Designed & Hosted by: Van der Lely Web-Design